Divattá válhatnak a neten játszható magyar kártyajátékok ?
2018. április 02. írta: Kodicsek3

Divattá válhatnak a neten játszható magyar kártyajátékok ?

Az évekig folyó sikeres kampányoknak köszönhetően nagy divattá vált hazánkban is a póker (jó sok lóvét toltak bele), de az a sejtésem hasonló reklámmal jó pár magyar kártyajáték is közkedvelté válhatna a neten.

Magyar kártyajátékok szeretőjeként elhatároztam, hogy kiveszem belőle én is a részem. Programoztam egy eddig még sehol máshol nem játszható online német fajer (vagy "fájer") kártyajátékot. A szabályait nagyon egyszerű megtanulni, kis túlzással egy 6 év körüli gyerek is képes megtanulni fajerozni.

kép: pc mellett telefon nézetre (android, iphone) is meg lett írva

Az elkészítése nem volt egy rövidtávú project. Programozása közben a rengeteg egyedül játszott játék (amitől sokkal jobb mókát is el tudok képzeni, mint egyedül kártyázni :) ), aztán már élesben ismerősökkel "próbálgatott" 48 óra játékidő és 348 kártyaparti után mondhatom végre, hogy most már lehet másoknak is jönni kártyázni. :)

fajer_kartyajatek_statisztika.jpg

Egy szó mint száz, bízom benne, hogy "divatos online játékká" tehetjük a magyar kártyajátékokat is.

A kártyajáték weboldala: http://kartya.netvarazs.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://webmestersalgotarjan.blog.hu/api/trackback/id/tr7013798800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása